compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Ik wist het

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Ik wist het

Delen op facebook
Ik wist het
Nederlandse première: 17-2-2022
Nederland, 2022, 95 min,

In Ik Wist Het laat Mia zich graag door haar intuïtie leiden, zo opent zij haar bloemenwinkel en ontmoet ze de man van haar dromen. Maar ze heeft meer dromen gehad en één van die mannen presenteert zich ook aan haar. Met zoveel vlinders in je buik wordt het moeilijk om je intuïtie te vertrouwen.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Ik wist het trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film had een uitgekiende marketing, zo werd begin februari op meerdere plekken, zoals op de cover van een glossy, de titel van de film gedropt.

Trailer van Ik wist hetBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ik wist hethttps://i1.ytimg.com/vi/O3wbq5E8nZw/hqdefault.jpg2022-01-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Schrijfster Chantal van Gaste schreef eerder ook de romans waar Zwaar Verliefd! (2018) en Zwaar Verliefd! 2 (2021) op gebaseerd zijn.
Regisseur Jamel Aattache maakte eerder onder meer Casanova's (2020), Whitestar (2019) en Zwaar Verliefd! (2018).
Hoodrolspeelster Sigrid ten Napel was eerder te zien in Penoza: The Final Chapter (2019), Brasserie Valentijn (2016), Riphagen (2016) en Prins (2015).

Ik wist het - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ik wist het in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ik wist het zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

Een jonge vrijgevochten vrouw besluit alles te doen op intuïtie: ze begint een bloemenzaak en ontmoet de man van haar dromen. Dan blijkt dat ze een droomman had.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ik Wist Het is een magische en romantische speelfilm gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film gaat over de eigenzinnige Mia die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar - letterlijk - de man van haar dromen ontmoet. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat…

Productiemaatschappij: Brabant Films (in co-production with), Greenfield Film Productions

Nieuws over Ik wist het