compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 26-3 t/m 1-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Hajo Bruins

Hajo Bruins

Hajo Bruins: films, nieuws

 

Biografie van Hajo Bruins

Hajo Bruins werd vooral bekend als acteur bij Toneelgroep Amsterdam. Hij was ook te zien in enkele films en televisieseries, zoals 'De club van Sinterklaas', 'Baantjer', en 'Flodder'.

In de theaters was Bruins onder meer te zien in 'Niemandsland', 'De Stille Kracht' en 'Mamma Mia!'. In het seizoen speeldt hij met Het Nationale Toneel het topstuk 'De Graaf van Monte Christo'.

Hajo Bruins speelt in het seizoen 2007-2008 de rol van Frans Vrijmoeth in de nieuwe Nederlandse musical 'Ciske de Rat'.

Hajo Bruins In het nieuws

De cast van Michiel de Ruyter (c) Arjo Frank

Castpresentatie Michiel de Ruyter: de Johan Cruyff van de 17e eeuw

14-5-2014 BiosAgenda.nl was aanwezig bij de presentatie van de cast van Michiel de Ruyter. We spraken daar onder andere met hoofdrolspeler Frank Lammers en regisseur Roel Reiné. Ook vele andere leden van de cast komen aan het woord.

Rutger Hauer (c) Arjo Frank

Volledige cast Michiel de Ruyter bekend gemaakt

9-5-2014 Momenteel zit een deel van onze redactie op een fregat bij Den Helder bij de castpresentatie van Michiel De Ruyter. Wij kunnen nu de volledige cast bekend maken!

Colin Firth bij première Mamma Mia

Romantische komedie 17 juli in de Nederlandse bioscopen

3-7-2008 Woensdag ging de op de gelijknamige musical gebaseerde romantische komedie Mamma Mia! in première in Pathé Tuschinski. Hoofdrolspeler Colin Firth en zijn vrouw Livia Giuggioli woonden de feestelijke start van de film bij.

Laatste filmnieuws

Hajo Bruins Feiten

acteur
Geboren 27-3-1959
Hajo Bruins, bekend van 'Mamma Mia!', speelt in het seizoen 2007-2008 de rol van Frans Vrijmoeth in de nieuwe Nederlandse musical 'Ciske de Rat'.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+