compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Penoza: The Final Chapter

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Penoza: The Final Chapter

Penoza: The Final Chapter filmstill

Penoza: The Final Chapter filmstill

Delen op facebook
Penoza: The Final Chapter
Nederlandse première: 28-11-2019
Nederland, 2019, 116 min,

Voormalig drugskoningin Carmen van Walraven leidt een anoniem en ondergedoken bestaan in Canada totdat het noodlot toeslaat en zij iemand neerschiet. Ze wordt uitgeleverd aan Nederland waar rechercheur Jim Leeflang klaarstaat om haar voorgoed in te rekenen.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Penoza: The Final Chapter trailer en bijzonderheden

Een groot aantal vaste acteurs uit de tv-serie keert terug in de film. Alle leden van het gezin Van Walraven zullen te zien zijn, net als de vaste handlangers Luther en Berry en rechercheur Jim Leeflang.

Trailer van Penoza: The Final ChapterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Penoza: The Final Chapterhttps://i1.ytimg.com/vi/02imxB_NxXA/hqdefault.jpg2019-09-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Bekende acteur Tygo Gernandt is te zien in de film hij is ook wel bekend van de films Black Death (2010) en Brimstone (2016). Maar ook de bekende Nederlandse actrice Monic Hendrickx speelt een rol in de film. Zij is vooral bekend van De Poolse bruid (1998) en Unfinished Sky (2007).

Recensies van Penoza: The Final Chapter

Penoza: The Final Chapter - Bioscopen, Tijden & Tickets

Penoza: The Final Chapter in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Penoza: The Final Chapter zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) leek een stille dood gestorven, maar ze leidt een anoniem bestaan in Canada totdat het noodlot toeslaat en alles anders loopt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Productiemaatschappij: NL Film

Cast & Regisseur

Monic Hendrickx

Carmen van Walraven-de Rue
Sigrid ten Napel

Natalie van Walraven
Olga Zuiderhoek

Fiep Hoogmoet de Rue
Niels Gomperts

Lucien van Walraven
Stijn Taverne

Boris van Walraven

Nieuws over Penoza: The Final Chapter