compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Penoza: The Final Chapter

Penoza: The Final Chapter

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

drama, misdaad

Pitch van Penoza: The Final Chapter
Penoza: The Final Chapter filmstill
Penoza: The Final Chapter filmstill
Delen op facebook
Penoza: The Final Chapter
Nederlandse première: 28-11-2019
Nederland, 2019, 116 min,
Drugskoningin Carmen van Walraven leek een stille dood gestorven in de Penoza-reeks. Maar de trailer vertelt de kijkers iets heel anders. Carmen leidt een anoniem bestaan in Canada totdat het noodlot toeslaat en Carmen iemand neerschiet. Ze wordt uitgeleverd aan Nederland waar rechercheur Jim Leeflang klaarstaat om haar voorgoed in te rekenen.
Penoza: The Final Chapter trailer en bijzonderheden
Een groot aantal vaste acteurs uit de serie keert terug in de film. Alle leden van het gezin Van Walraven zullen te zien zijn, net als de vaste handlangers Luther en Berry en rechercheur Jim Leeflang.
Aanloop
Bekende acteur Tygo Gernandt is te zien in de film hij is ook wel bekend van de films Black Death (2010) en Brimstone (2016). Maar ook de bekende Nederlandse actrice Monic Hendrickx speelt een rol in de film. Zij is vooral bekend van De Poolse bruid (1998) en Unfinished Sky (2007).
Penoza: The Final Chapter - Bioscopen, Tijden & Tickets

Penoza: The Final Chapter in de bioscoopSynopsis distributeur
De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.