compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 21-1 t/m 27-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > 2020 goed jaar voor DFW

2020 goed jaar voor DFW

Terwijl de filmwereld gebukt ging onder de maatregelen om covid-19 te bestrijden, deed Dutch FilmWorks (DFW) goede zaken in 2020 en pakte de grootste marktaandeel met de Nederlandse filmtitels als Onze Jongens in Miami en Alles is zoals het zou moeten zijn

Honest bezorgt DFW een groter marktaandeel

Honest bezorgt DFW een groter marktaandeel

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De NVBF en de FDN presenteerden vandaag de jaarcijfers van de bioscoopbranche. Met 27 bioscoopreleases in 2020 steeg het marktaandeel van de onafhankelijke filmdistributeur Dutch FilmWorks naar ruim 14%. Vanaf juni jl. bedroeg dit aandeel zelfs 27,5%. Hiermee sluit DFW het jaar af met het hoogste marktaandeel van alle filmdistributeurs in Nederland.

Maar liefst vijf DFW-titels staan in de top 10 van Nederlandse bioscoopfilms: Onze Jongens in Miami, Alles is zoals het zou moeten zijn, De Piraten van Hiernaast, De Club van Sinterklaas & het Grote Pietenfeest en Penoza: The Final Chapter. Honest Thief is het grootste internationale bioscoopsucces met meer dan 250.000 bezoekers. Dit hadden er zelfs nóg meer kunnen zijn, ware het niet dat de bioscopen op 16 december 2020 noodgedwongen moesten sluiten.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.