compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Foto's première BO
Fotoreportage

Foto's première BO

Bo sluit NFF 2022 af

Bo van regisseur Joost van Ginkel was de slotfilm van de 42e editie van het Nederlands Film Festival. Hoofdrolspelers Gaite Jansen en Matthijs van de Sande Bakhuyzen waren bij de première dinsdag 27 september.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Uiteraard was BiosAgenda.nl er ook om naast de hoofdrolspelers ook de jeugdige personages van de film Luna Klok en Thomas van Gent.

In de roadmovie reist Bo naar het graf van haar vader in Georgië en ontmoet ze zijn jeugdvriend. De film Bo draait overal in het land vanaf 27 september.

Wanneer de onverschrokken Bo naar Georgië afreist om het graf van haar vader - een bekende trompettist - te bezoeken, loopt ze zijn vroegere jeugdvriend Levan tegen het lijf. Op zoek naar haar roots en een beter begrip van haar vader, besluit ze om mee te liften in Levans vrachtwagen. Het melancholische trompetspel van Bo’s vader begeleidt hun reis door het adembenemende Georgische landschap. De opbloeiende liefde tussen Bo en Levan zorgt ervoor dat ze uiteindelijk hun donkerste geheimen met elkaar durven te delen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.