compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Bo

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Bo

Delen op facebook
Bo
Nederlandse première: 29-9-2022
Nederland, 2021, 93 min,

In Bo reist de wispelturige Bo af naar Georgië om het graf van haar vader te bezoeken. Ze ontmoet zijn vroegere jeugdvriend Levan. Ondanks het leeftijdsverschil komen zij steeds dichter tot elkaar.

Bekijk bij:

meJane

Bo trailer en bijzonderheden

Een dag voor de eerste draaidag moesten de opnames - vanwege de getroffen coronamaatregelen van voorjaar 2020 - worden uitgesteld.

Trailer van BoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bohttps://i1.ytimg.com/vi/KvRbtUPoIn8/hqdefault.jpg2022-08-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gaite Jansen vertolkte de hoofdrl in het debuutfilm 170 Hz (2009) van scenarist en regiseur Joos van Ginkel, waarvoor zij destijds genomineerd werd voor een Gouden Kalf. Van Ginkel maakte ook de speelfilm The Paradise Suite (2015) welke in wereldpremière ging op het Toronto International Film Festival, werd bekroond met Gouden Kalveren voor Beste Film/Beste Scenario/Beste Acteur en was tevens de Nederlandse inzending voor de Oscars dat jaar.
Gaite Jansen speelde eerder in Hoe Duur was de Suiker (2013), De Groeten van Mike!" (2012) en "Sonny Boy" (2011).
Matthijs van de Sande Bakhuyzen speelde eerder in "Voor Elkaar Gemaakt" (2017), "Boy 7" (2014) en "Kenau" (2014).
Rati Tsiteladze was tot 2014 een martial arts beoefenaar, maar stortte zich op het filmmaken als producer, regiseuren acteur en won een kleine 50 filmprijzen voor zijn korte films.

Bo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bo in de bioscoop

Wil je Bo zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Bo (Gaite Jansen) reist af naar het graf van haar vader in Georgië. Ze ontmoet zijn jeugdvriend Levan. Ondanks het leeftijsverschil broeit er wat tussen Bo en Levan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer de onverschrokken Bo naar Georgië afreist om het graf van haar vader - een bekende trompettist - te bezoeken, loopt ze zijn vroegere jeugdvriend Levan tegen het lijf. Op zoek naar haar roots en een beter begrip van haar vader, besluit ze om mee te liften in Levan’s vrachtwagen. Ondanks het leeftijdsverschil geven ze voorzichtig toe aan de liefde die ze voor elkaar voelen. Het melancholische trompetspel van Bo’s vader begeleidt hun reis door het adembenemende Georgische landschap. De opbloeiende liefde tussen Bo en Levan zorgt ervoor dat ze uiteindelijk hun donkerste geheimen met elkaar durven te delen..

Productiemaatschappij: PRPL

Nieuws over Bo