compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

BO

Pitch

In Bo reist de wispelturige Bo af naar Georgië om het graf van haar vader te bezoeken. Ze ontmoet zijn vroegere jeugdvriend Levan. Ondanks het leeftijdsverschil komen zij steeds dichter tot elkaar.
Delen op facebook
BO
Nederland, 2021,

bijzonderheden

Een dag voor de eerste draaidag moesten de opnames - vanwege de getroffen coronamaatregelen van voorjaar 2020 - worden uitgesteld.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gaite Jansen vertolkte de hoofdrl in het debuutfilm 170 Hz (2009) van scenarist en regiseur Joos van Ginkel, waarvoor zij destijds genomineerd werd voor een Gouden Kalf. Van Ginkel maakte ook de speelfilm The Paradise Suite (2015) welke in wereldpremière ging op het Toronto International Film Festival, werd bekroond met Gouden Kalveren voor Beste Film/Beste Scenario/Beste Acteur en was tevens de Nederlandse inzending voor de Oscars dat jaar.
Gaite Jansen speelde eerder in Hoe Duur was de Suiker (2013), De Groeten van Mike!" (2012) en "Sonny Boy" (2011).
Matthijs van de Sande Bakhuyzen speelde eerder in "Voor Elkaar Gemaakt" (2017), "Boy 7" (2014) en "Kenau" (2014).
Rati Tsiteladze was tot 2014 een martial arts beoefenaar, maar stortte zich op het filmmaken als producer, regiseuren acteur en won een kleine 50 filmprijzen voor zijn korte films.

BO - Bioscopen, Tijden & Tickets

BO in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je BO zien? Koop of huur de film hier:Bo (Gaite Jansen) reist af naar het graf van haar vader in Georgië. Ze ontmoet zijn jeugdvriend Levan. Ondanks het leeftijsverschil broeit er wat tussen Bo en Levan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: PRPL

Nieuws over BO