compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Gaite Jansen in BO

Gaite Jansen in BO

Scenarist en regisseur Joost van Ginkel komt met zijn derde speelfilm Bo, waarin Gaite Jansen, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en de Georgische Rati Tsiteladze hoofdrollen vertolken. De vanwege de corona-maatregelen uitgestelde opnames zijn hervat.

Gaite Jansen en  Matthijs van de Sande Bakhuyzen (c) 2020 ArjoFrank

Gaite Jansen en Matthijs van de Sande Bakhuyzen (c) 2020 ArjoFrank

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Na 170 Hz en The Paradise Suite komt scenarist/regisseur Joost van Ginkel nu met zijn derde speelfilm BO, waarin Gaite Jansen de hoofdrol gaat vertolken.

Actrice Gaite Jansen: “Ik prijs me extreem gelukkig dat ik weer met Joost ga samenwerken. Ik heb zin om samen te onderzoeken hoe we zijn gegroeid en veranderd. Het basisvertrouwen staat in elk geval als een huis en ik kijk enorm uit naar de draaiperiode.”

Eerder maakte Joost van Ginkel de korte films "ZAND" (2008), die werd geselecteerd voor het Film Festival van Venetië en "KUS" (2009) die werd geselecteerd voor het prestigieuze Tribeca Film Festival. Zijn speelfilmdebuut 170 HZ won tijdens het Nederlands Film Festival de Gouden Kalf Publieksprijs en werd beloond met lovende recensies waarin de film werd beschreven als ‘intens en zinnelijk’, ‘een unicum in de Nederlandse film’ en een ‘visueel avontuur’.

BO is een productie van PRPL (Ellen Havenith) in coproductie met Savage Film (BE) en Natura Film (GE) en komt tot stand met steun van het Nederlands Film Fonds en Film Production Incentive, Vlaams Audiovisueel Fonds, Belgische Tax Shelter, Georgische Cash Rebate. September Film verzorgt de distributie.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.