compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > HBO Max: nieuw in december

HBO Max: nieuw in december

De streaming-dienst HBO Max biedt in december de titels 'His Dark Materials' seizoen 3, 'Gossip Girl' seizoen 2, 'Pelosi in the House', 'Branson', 'A Hollywood Christmas' en meerdere filmtitels, zoals Joker, zijn ook te zien.

HBO Max: nieuw in december

HBO Max: nieuw in december

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Op 6 december verschijnt het derde en laatste seizoen van HIS DARK MATERIALS, gebaseerd op de beroemde boeken van Philip Pullman. Hoofdrollen worden gespeeld door o.a. Dafne Keen, Amir Wilson, James McAVoy, Andrew Scott en Ruth Wilson. Lin-Manuel Miranda keert in het nieuwe seizoen terug als Lee Scoresby.

GOSSIP GIRL keert op 1 december terug voor een tweede seizoen. Het is het tweede semester van het derde schooljaar. Gossip Girl laat geen middel onbeproefd in haar poging om met haar leugens de schandalige levens van de elite van Manhattan te beheersen. Ze heeft het een en ander geleerd van haar eerste pogingen - namelijk wat haar publiek wil, zal het krijgen. Ze gaat een stapje verder (Julien, heb je Monet ontmoet?) en probeert catastrofaler te zijn dan voorheen.

De vierdelige HBO-docuserie BRANSON (2 december) over zakenman Richard Branson neemt de kijker mee op een uitgebreide en persoonlijke reis van 70 jaar. Van Bransons opvoeding als zoon van een strenge moeder in Groot-Brittannië, tot zijn streven om altijd tot het uiterste te gaan, wat zowel dient om de merken van zijn bedrijven te laten groeien, als dat het zijn onverzadigbare, levenslange dorst naar avontuur voedt.

A HOLLYWOOD CHRISTMAS (1 december) volgt Jessica, een jonge, opkomende filmmaker in Hollywood die naam heeft gemaakt met het regisseren van kerstfilms. Maar wanneer de knappe zendermanager Christopher opduikt en de productie van haar nieuwste film dreigt stop te zetten, wijst Jessica's assistent, Reena, op de ironie: Jessica probeert niet alleen haar kerstfilm te redden, ze leeft er eigenlijk in.

Diverse speelfilms waaronder Joker, The Goldfinch, The Gentlemen, Rundfunk: Jachterwachter en De Piraten van Hiernaast verschijnen komende maand op het platform.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.