compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU

The Gentlemen

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Gentlemen

Matthew McConaughey (Mickey Pearson)

Matthew McConaughey (Mickey Pearson)

Delen op facebook
The Gentlemen
Nederlandse première: 20-2-2020
Verenigde Staten, 2019, 113 min,

In The Gentlemen probeert een Amerikaanse expat zijn zeer winstgevende marihuana-imperium in Londen te verkopen maar al snel reageert de criminele circuit met met dubieuze plannen om zijn bedrijf te stelen. Ineens is hij kwetsbaar.

The Gentlemen trailer en bijzonderheden

Michelle Dockery verving Kate Beckinsale twee weken nadat de opnames waren begonnen.

Trailer van The GentlemenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Gentlemenhttps://i1.ytimg.com/vi/STkhaaozIMA/hqdefault.jpg2019-11-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Guy Ritchie is bekend van Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998), Sherlock Holmes (2009) en Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
Guy Ritchie werkte eerder samen met James Warren aan Snatch (2000), Revolver (2005) en King Arthur: Legend of the Sword (), met Hugh Grant aan The Man from U.N.C.L.E. (2015) en met Charlie Hunnam aan King Arthur: Legend of the Sword (2017).

The Gentlemen - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Gentlemen in de bioscoop

Synopsis distributeur

The Gentlemen volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium opbouwde in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

Productiemaatschappij: Miramax

Cast & Regisseur