compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Leontine Borsato hoofdrol in film First Kiss

Leontine Borsato hoofdrol in film First Kiss

Andere rollen voor Caroline de Bruijn en Stijn Fransen

Leontine Borsato speelt samen met Caroline de Bruijn en Stijn Fransen een hoofdrol in de nieuwe film 'First Kiss' van regisseur Roy Poortmans. In haar eerste rol in 5 jaar speelt Borsato de eigenaresse van een cosmeticabedrijf.

Delen op facebook
Leontine Borsato in 'Heksen Bestaan Niet' (c) 2014.

Leontine Borsato in 'Heksen Bestaan Niet' (c) 2014.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dat maakt distributeur Just Film Productions bekend. De opnamen gaan half augustus van start en de film verschijnt 28 november in de bioscoop.

In First Kiss speelt Leontine Borsato Susan, de eigenaar van een succesvol cosmeticabedrijf. Als ze keiharde zakenvrouw Jeanette (Caroline de Bruijn) haar bedrijf wil overnemen, weigert Susan dit. Maar Jeanette laat zich niet zomaar afpoeieren en probeert First Kiss kapot te maken. En daarvoor schuwt ze geen enkel middel, ook de liefde niet.


Behalve GTST-ster Caroline de Bruijn speelt ook mede-GTST'er Stijn Fransen (onder meer bekend van tv-serie 'Spangas') in de film. Regisseur Roy Poortmans is vooral bekend van de jeugdfilm De Familie Slim (2017).

Nederlandse YouTubers
Distributeur Just Film Productions werkt vaak met YouTubers. Zo verzorgde Just Film De Film van Dylan Haegens, de eerste Nederlandse film met een YouTuber die zichzelf speelt in de hoofdrol. Ook nu zijn er rollen voor YouTubers: Jeroen van Holland (242.000 abonnees) en Marije Zuurveld (260.000 abonnees en winnaar VEED Award 2018; beste vrouwelijke YouTuber).

Leontine Borsato
Leontine Borsato - echtgenote van zanger Marco Borsato - is in de jaren '90 bekend geworden als gezicht van de omroep Veronica. Het grote publiek maakte met haar kennis als Leontine Ruiters in het tv-programma Het Rad van Fortuin. Borsato speelde in meerdere films en series, waaronder een van de meest iconische Nederlandse filmmomenten ooit: de scène in Amsterdamned (1988) van Dick Maas, waarin ze in bikini op een bootje in de Amsterdamse grachten dobbert en wordt aangevallen door een moordende kikvorsman. Ze speelde haar laatste rol in Heksen Bestaan Niet (2014).

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.