compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Megasalaris voor Tom Hanks

Megasalaris voor Tom Hanks

Acteur verdient mogelijk 50 miljoen dollar

NIJMEGEN - Kort geleden zegde Tom Hanks toe dat hij de hoofdrol zou gaan spelen in "Angels and Demons" (Het Bernini Mysterie), de prequel van The Da Vinci Code. De top acteur maakt kans op een duizelingwekkend salaris van 50 miljoen dollar. Dat meldt Cinema Blend.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het hoofdpersonage in Dan Brown's "Angels and Demons" is net als in The Da Vinci Code Robert Langdon. Onlangs zegde Tom Hanks toe dat hij ook dit maal het personage wilde vertolken.

The Da Vinci Code leverde wereldwijd 750 miljoen dollar op tegenover een budget van ongeveer 125 miljoen dollar. De verwachtingen voor de prequel zijn hooggespannen. Het boek waarop de film gebaseerd wordt was bijna net zo populair als de Da Vinci Code.

Hanks kan rekenen op een salaris van 35 miljoen dollar en een bonus van 15 miljoen dollar als de film net zo goed loopt als The Da Vinci Code. Hij wordt daarmee met overmacht de bestbetaalde acteur in Hollywood.

Jim Carrey wordt nu door Hanks van de eerste plaats gestoten. Carrey kreeg voor zijn rol in The Cable Guy 35 miljoen dollar.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.