compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 14-10 t/m 20-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > MIJN BESTE VRIENDIN ANNE FRANK hervat

MIJN BESTE VRIENDIN ANNE FRANK hervat

De opnames van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank zijn deze week weer opgestart. De productie werd in maart stilgelegd vanwege de uitbraak van het coronavirus. Op dat moment waren de eerste vijf draaidagen in Hongarije net achter de rug.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Met het huidige corona-protocol voor de filmbranche is het mogelijk om de opnames in Nederland te hervatten. Aansluitend wordt er ook weer in Hongarije gedraaid. De release van de allereerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank staat nu gepland voor 2021.MIJN BESTE VRIENDIN ANNE FRANK vertelt het aangrijpende waargebeurde verhaal van Hannah Goslar over haar bijzondere vriendschap met Anne Frank. De film wordt geregisseerd door Ben Sombogaart.

Still uit MIJN BESTE VRIENDIN ANNE FRANK © 2020 Jan Moeskops

Still uit MIJN BESTE VRIENDIN ANNE FRANK © 2020 Jan MoeskopsAnne Frank wordt gespeeld door de 17-jarige Aiko Beemsterboer, die eerder de hoofdrol vertolkte in de film Vechtmeisje. Haar beste vriendin, Hannah Goslar, wordt gespeeld door Josephine Arendsen. De 14-jarige actrice speelde vorig jaar in Mijn Bijzonder Rare Week Met Tess. Roeland Fernhout en Lottie Hellingman spelen de ouders van Hannah Goslar en Stefan de Walle vervult de rol van Otto Frank.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.