compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nachtelijke première Harry Potter

Nachtelijke première Harry Potter

Bioscoop Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle omgetoverd tot Zweinstein

10-7-2009 Dinsdag 14 juli om 23.55 uur gaat Harry Potter and the Half-blood Prince in première. Voor die gelegenheid wordt de grote zaal van de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle omgetoverd tot de eetzaal van Zweinstein.

Delen op facebook

Twee jaar geleden werd de grote zaal van bioscoop Nieuwe Buitensociëteit ook omgetoverd tot eetzaal van Zweinstein. Wegens groot succes wordt dat bij het zesde deel van Harry Potter, Harry Potter and the Half-Blood Prince ook gedaan.

Dinsdagnacht wordt alle bezoekers getrakteerd op een première drankje en hapje. De karakters uit de film zijn ook aanwezig. Doordat de zaal in Zwolle de enige bioscoopzaal in Nederland is die zijn bioscoopstoelen voor een gedeelte kan verwijderen, kan er een echt Zweinstein effect worden gecreëerd. Er wordt zelfs getracht om de de gangen met 'levende' schilderijen en de zwaarbewaakte ingang van Zweinsteins eetzaal na te bootsen.

In Harry Potter and the Half-Blood Prince vindt Harry Potter een oud, mysterieus boek, waarop staat dat het toebehoort aan de halfbloed prins. Het boek leidt Harry naar meer informatie over Voldemort's donkere verleden.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.