compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Première Piece of My Heart
Fotoreportage

Première Piece of My Heart

Afgelopen maandagavond ging in DeLaMar Theater de film Piece of My Heart in première. Een Nederlandse film die zich afspeelt in de jaren '70 over een balletdanseres die furore maakte in het Amsterdamse culturele leven.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Veel leden van de cast en crew van de film waren er maandag op de rode loper bij de première van Piece of My Heart.Zo zagen we de producenten en acteurs-echtpaar Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh; hoofdrolspelers Roos Englebert en Elaine Meijerink; verder de acteurs Éva Magyar, Daniël Boissevain, Katelijne Damen, Yannick JozefzoonAbke Haring, Tina de Bruin en Gijs Scholten van Aschat; regisseur Dana Nechushtan; choreografe en actrice Igone de Jongh.

Elaine Meijerink, Katelijne Damen en Roos Englebert op de rode loper Piece of My Heart (c) ArjoFrank Fotografie

Elaine Meijerink, Katelijne Damen en Roos Englebert op de rode loper Piece of My Heart (c) ArjoFrank FotografieAmsterdam, de jaren 70. Terwijl Olga en Irma, beiden getalenteerde danseressen, zich staande proberen te houden in de veeleisende en ambitieuze balletwereld, wordt Olga als de grote nieuwe ster van het Koninklijk Ballet gelanceerd.Al snel ontdekt Olga ook de schaduwzijde van haar talent en moet Irma toezien hoe haar beste vriendin bezwijkt onder de prestatiedruk, zichzelf verliezend in het losbandige nachtleven. Piece of My Heart vertelt het verhaal over uitzonderlijk talent, maar bovenal dat van een ultieme vriendschap.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.