compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Premièrefoto’s Bankier van het Verzet
Fotoreportage

Premièrefoto’s Bankier van het Verzet

Feestelijke kennismaking met nieuwste van Barry Atsma

7-3-2018 WOII blijkt een onuitputtelijke bron voor de Nederlandse film te zijn. De eerste film rond dat thema dit jaar is 'Bankier van het verzet' met Barry Atsma in een uitdagende rol. Reden voor een feestje dus, en als er feestjes zijn is BiosAgenda.nl er graag bij.

Delen op facebook

Wat velen zich niet realiseren is dat ook het verzet ten tijde van een oorlog geld nodig heeft, met alleen goede bedoelingen worden er geen kogels in een pistool geladen. In WOII had het verzet in Nederland heel veel geld nodig en klopten aan bij bankier Walraven van Hall (Barry Atsma), die steeds spectaculairdere kunsten moest uithalen om aan geld te komen.

Barry Atsma is wellicht de hardst werkende acteur in Nederland, soms lijkt het alsof hij in alle films speelt en ook nog eens in alle series komt opdraven. BiosAgenda.nl heeft hem vaak in actie mogen zien. We verbaasden ons erover dat hij ondanks al die producties naar onze mening slechts 10% van zijn kunnen heeft laten zien. In de film 'Bankier van het verzet' doet hij eindelijk beroep op zijn talent, want hij mag naast grootheden als Jacob Derwig, Pierre Bokma en Raymond Thiry spelen.

De film Bankier van het Verzet ging gisteren in première en BiosAgenda.nl was aanwezig bij deze historische gebeurtenis: vier van de beste acteurs van Nederland in één film: wauw! Gelukkig hebben wij de foto's nog.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.