compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Première Bloody Marie

Première Bloody Marie

Gisteravond ging de nieuwe Nederlandse film 'Bloody Marie' de nieuwe speelfilm van regisseurs Guido van Driel en Lennert Hillege in première op het International Film Festival Rotterdam. Naast de regisseurs was ook Susanne Wolff op de rode loper.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bloody Marie gaat over Marie een aan lager wal geraakte striptekenaar, ze komt vaker in conflicten dan dat ze een strip aflevert, dan gebeurt er iets met haar buren dat ze haar leven weer in orde moet zien te krijgen.

De hoofdrollen worden vertolkt door de Duitse actrice Susanne Wolff (Styx) en de Roemeense acteur Dragoș Bucur (Dogs).

Bijrollen zijn er voor onder andere Mark Rietman, Leny Breederveld, Teun Luijkz, Aart Staartjes en Jack Monkau. BLOODY MARIE zal eind januari in première gaan tijdens International Film Festival Rotterdam en is vanaf 28 februari landelijk in de bioscoop te zien.

Synopsis
De ooit succesvolle striptekenares Marie Wankelmut woont op de Amsterdamse wallen. Drankzuchtig en als een ongeleid projectiel belandt ze tegenwoordig van het ene conflict in het andere. Een gruwelijk ontnuchterende gebeurtenis bij haar directe buren dwingt haar om in actie te komen en het roer om te gooien.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.