compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Premierefoto's Casa Coco
Fotoreportage

Premierefoto's Casa Coco

De première van de oer-Hollandse en onvervalste Rotterdamse romantische komedie (romkom) Casa Coco vond uiteraard plaats in Rotterdam. Onze fotograaf reisde af naar de winderige stad om daar de cast te fotograferen van de film die zich op zonnige Bonaire afspeelt

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een pension op Bonaire. Wanneer haar jeugdliefde Toon (Gerard Cox) naar het eiland vlucht ver van zijn scheidingsperikelen, komen de twee nader tot elkaar.Casa Coco is een oer-Hollandse en onvervalste Rotterdamse romcom voor oud én jong, Een komische, maar ook ontroerende bioscoopfilm die te zien is vanaf 10 november. De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire.

Gerard Cox en Katja Schuurman op de rode loper van Casa Coco

Gerard Cox en Katja Schuurman op de rode loper van Casa CocoDe Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien.Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.