compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 22-4 t/m 28-4
Film van de week!
MENU

Casa Coco

Pitch

In Casa Coco runt de Rotterdamse Pleun al jaren een pension onder die naam op Bonaire. Wanneer haar jeugdliefde Toon naar het eiland vlucht om zijn scheidingsperikelen te vergeten, komen die twee nader tot elkaar. Dan ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt.
Delen op facebook
Casa Coco
Nederlandse première: 23-9-2021
Nederland, 2021,

bijzonderheden

De opnames van de film vinden in het voorjaar van 2021 plaats op Bonaire volgens het COVID-19 AV protocol.
Joke Bruijs en Gerard Cox vertolken de hoofdrollen in Casa Coco. Joke en Gerard waren in het echte leven ook 10 jaar lang met elkaar getrouwd. Het is ook niet de eerste keer dat zij samen op het witte doek te zien zijn, ze waren namelijk eerder te zien in Toen was geluk heel gewoon.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Bob Wilbers maakte eerder "De Expeditie Vos van familie Vos" en "Dokter Tinus". Het scenario is geschreven door Jacqueline Epskamp die eerder Weg van Jou en "Divorce" schreef.

Casa Coco - Bioscopen, Tijden & Tickets

Casa Coco in de bioscoop

Synopsis distributeur

De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een Pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast. In de praktijk zijn dat voornamelijk Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring, die graag onder elkaar willen zijn. Zo ook Pleun’s jeugdliefde Toon (Gerard Cox) die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt en merkt dat onder de Antilliaanse zon de dagen minder grijs zijn. Pleun heeft Casa Coco opgebouwd tot een schitterend gelegen Pension maar door de toenemende concurrentie loopt haar onderneming na de succesvolle beginjaren minder goed. Net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt. Lukt het Toon het Pension te redden en zijn jeugdliefde te heroveren?

Productiemaatschappij: Greenfield Film Productions, Messercola Drama & Soap

Cast & Regisseur

Nieuws over Casa Coco