compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Casa Coco

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch

In Casa Coco runt de Rotterdamse Pleun al jaren een pension onder die naam op Bonaire. Wanneer haar jeugdliefde Toon naar het eiland vlucht om zijn scheidingsperikelen te vergeten, komen die twee nader tot elkaar. Dan ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt.
Delen op facebook
Casa Coco
Nederlandse première: 10-11-2022
Nederland, 2021, 88 min,

Casa Coco trailer en bijzonderheden

De opnames van de film vinden in het voorjaar van 2021 plaats op Bonaire volgens het COVID-19 AV protocol.
Joke Bruijs en Gerard Cox vertolken de hoofdrollen in Casa Coco. Joke en Gerard waren in het echte leven ook 10 jaar lang met elkaar getrouwd. Het is ook niet de eerste keer dat zij samen op het witte doek te zien zijn, ze waren namelijk eerder te zien in Toen was geluk heel gewoon.

Trailer van Casa CocoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Casa Cocohttps://i1.ytimg.com/vi/GRFZUYmMgnc/hqdefault.jpg2021-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Bob Wilbers maakte eerder "De Expeditie Vos van familie Vos" en "Dokter Tinus". Het scenario is geschreven door Jacqueline Epskamp die eerder Weg van Jou en "Divorce" schreef.

Casa Coco - Bioscopen, Tijden & Tickets

Casa Coco in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?

Productiemaatschappij: Greenfield Film Productions, Messercola Drama & Soap

Cast & Regisseur

Nieuws over Casa Coco