compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Sherlock Holmes-komedie in de maak

Sherlock Holmes-komedie in de maak

Judd Apatow en Jimmy Miller produceren film

Op IMDb.com zijn 434 titels te vinden die ergens hun inspiratie hebben gehaald uit het verhaal van Arthur Conan Doyle. Het team achter Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby zal hier nog een titel aan toevoegen en zal het verhaal van Sherlock Holmes in een komisch jasje steken.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De te maken komedie heeft nog geen naam meegekregen, maar kan al wel rekenen op behoorlijk wat komische talent. Voor de hoofdrollen als Sherlock Holmes en dr. Watson hebben respectievelijk Sacha Baron Cohen (Borat, Ali G Indahouse) en Will Ferrell (Stranger Than Fiction, Blades of Glory) getekend.

Het script wordt momenteel geschreven door relatieve nieuwkomer Etan Cohen, die eerder het script schreef van Tropic Thunder en wat afleveringen van Beavis and Butt-Head.

Producenten zijn komedie-experts Judd Apatow en Jimmy Miller. Met Cohen en Ferrell maakten zij eerder Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby.

De komedie is niet de enige Sherlock-film zijn die in de planning ligt. Ook regisseur Guy Ritchie is bezig met een film over de beroemde detective. Hij is echter van plan om een dramafilm te regisseren. Het is dus niet waarschijnlijk dat de komedie van Apatow en de zijnen hiermee zal concurreren.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.