compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > SHORT: Vicios Para Uma Familia Feliz (Addictions For A Happy Family)
Short of the Week

SHORT: Vicios Para Uma Familia Feliz (Addictions For A Happy Family)

4-12-2017 Mariana, een dertigjarige vrouw, verschuilt zich tijdens een kerstfeest in een kamer die als garderobe dient. Een verre neef ontdekt haar. Er volgt een stroef gesprek. Een meesterwerkje a la 'Who's Afraid of Virginia Woolf' in korte-filmvorm.

Delen op facebook

Iedere week selecteert Shortcutz Amsterdam een korte film uit zijn omvangrijke archief van Nederlandse producties. In de maand december gaat Shortcutz internationaal en mag Shortcutz Lissabon de korte films leveren. Deze week is het de Portugese short; Vicios Para Uma Familia Feliz (Addictions For A Happy Family; )

Tiago R. Santos is een scenario- en romanschrijver. Hij werd geboren in 1976 en begon na een korte carrière als journalist in 2007 als scenarioschrijver met de speelfilm Call Girl Sindsdien heeft hij de sceanrio's geschreven van de vijf beste box office-films in Portugal. Ook schreef hij mee aan een aantal bekroonde tv-series. Met de film "Cats have no Vertigo" heeft Tiago R. Santos de Awards gewonnen van de Portugese Filmacademie en van de Portugese Society of Authors. In 2013 publiceerde hij zijn eerste roman.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.