compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 10: deze week in première

Speelweek 10: deze week in première

Het is weer woensdag en dus zetten we weer alle nieuwe speelfilms op een rij. Het is een kort rijtje dit keer: maar 4 stuks. De film van de week is Bullet to the Head.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bullet to the Head is gebaseerd op een Franse graphic novel genaamd Du Plomb Dans La Tete. Als een huurmoordenaar en een politieman allebei hun partner verliezen slaan ze de handen ineen. Samen gaan ze op zoek naar hun gezamenlijke vijand.

De hoofdrol wordt gespeeld door Sylvester Stallone. Daarmee is 2013 officieel het jaar van de terugkeer van de oude actiehelden geworden na Bruce Willis met A Good Day to Die Hard en Arnold Schwarzenegger in The Last Stand.

Dan Lore: Tijdens de lente van 1945 proberen vijf Duitse kinderen zich staande te houden in hun moederland als hun Nazi ouders gevangen worden genomen. Ze gaan op een reis van 900 kilometer naar hun grootmoeder, een reis die alle ideeën van familie, liefde en vriendschap naar een hoger niveau tilt.

Saskia Rosendahl debuteert als actrice in deze film. Ze speelt meteen de hoofdrol.

Broken is een Britse film over de 11-jarige Skunk. Zijn leven komt op z'n kop te staan als haar buurjongen Rick wordt mishandeld. Al haar veilige plaatsen die ze kent zijn opeens onvoorspelbaar geworden. Ze zoekt troost bij haar vriend Rick maar ook die zekerheid bestaat niet meer.

Cillian Murphy zagen we eerder in Inception en de Batmantrilogie van Christopher Nolan.

We sluiten af met Mama: Twee meisjes verdwijnen op de dag dat hun moeder wordt vermoord. Vijf jaar later worden ze weer gevonden en gaan bij hun oom en zijn vriendin Annabel wonen. Hoe hebben ze al die jaren kunnen overleven?

Deze film is mede geproduceerd door Guillermo del Toro, bekend van zijn Spaanse fantasy films als Pan's Labyrinth.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.