compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Teen Spirit eerst via KPN, daarna in de bioscoop

Teen Spirit eerst via KPN, daarna in de bioscoop

4-7-2019 Vanaf 18 juli zal de muzikale dramafilm Teen Spirit een maand lang exclusief te zien zijn voor alle klanten van KPN. Hier na zal de film ook in de rest van Nederland te zien zijn.

Delen op facebook

In Teen Spirit speelt Elle Fanning, ook wel bekend uit The Neon Demon, Mary Shelley en Galveston, de hoofdrol als de jonge Violet die doorbreekt met een zangcompetitie.

De 17-jarige Violet (Elle Fanning) droomt van een leven als popster om haar saaie leventje op het Isle of Wight te ontvluchten. Wanneer op een dag de zangwedstrijd “Teen Spirit” voorbij komt, lijkt haar droom om een ster te worden misschien wel mogelijk. Zeker omdat ze wordt bijgestaan door haar mentor en voormalig operazanger Vlad. Maar gaandeweg ontdekt Violet dat de weg naar succes niet zonder valkuilen verloopt en moet ze haar eigen onzekerheden overwinnen.

Max Minghella (bekend als acteur uit o.a. The Handmaid’s Tale en The Social Network), maakt zijn regiedebuut met deze dramafilm vol popmuziek. Elle Fanning (The Neon Demon, Mary Shelley, Galveston) speelt de hoofdrol en zingt zelf alle nummers. Zo luisteren we naar muziek van Robyn, Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry, Tegan & Sara, Jack Antonoff en nog veel meer.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.