compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Verhoeven terug naar Hollywood

Verhoeven terug naar Hollywood

Nederlandse regisseur verfilmt vervolg Thomas Crowne Affair

Na zijn succes met de Nederlandse film Zwartboek is regisseur Paul Verhoeven ook in Hollywood weer in de gratie gekomen. Filmstudio MGM heeft de Nederlandse filmmaker aangetrokken voor het vervolg op The Thomas Crown Affair uit 1999.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De originele film ging over de excentrieke miljonair Thomas Crown die als hobby peperdure schilderijen steelt. De hoofdrol werd gespeeld door Pierce Brosnan en de regie was in handen van John McTiernan (Die Hard: With a Vengeance, Predator). De film die nu in de planning staat is in naam de opvolger van deze film, maar is eigenlijk gebaseerd op Topkapi uit 1964 en de roman 'The Light of Day' van Eric Ambler.

Pierce Brosnan produceert de film zelf en zal de hoofdrol van de film weer voor zijn rekening nemen. De film brengt miljonair Crown dit maal naar Istanbul, waar hij probeert om de Kadikci-diamant uit het Topkapi-paleis te stelen.

The Thomas Crown Affair 2 is de eerste Hollywoodfilm van Paul Verhoeven sinds Hollow Man in 2000. Het project is in ontwikkeling sinds 2002. De verwachting is dat de opnames begin 2008 kunnen beginnen.


Happy Feet<br>George Miller
Happy Feet
George Miller


Inconvenient Truth, An<br>Al Gore
Inconvenient Truth, An
Al Gore


Blood Diamond<br>Benu Mabhena
Blood Diamond
Benu Mabhena


Links:

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.