compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 29-7 t/m 4-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Vue opent 5 juni extra feestelijk

Vue opent 5 juni extra feestelijk

Op zaterdag 5 juni geldt in alle vestigingen van Vue, dat de eer om officieel de deuren van Vue te openen aan de eerste bezoeker die voor de deur staat met een geldig ticket voor de eerste voorstelling (12:00 uur). De eerste bezoeker wordt getrakteerd op een VIP-behandeling.

Deuren van Vue - fotocredit Jelle Draper

Deuren van Vue - fotocredit Jelle Draper

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Om te vieren dat de bioscopen weer open mogen, is het op zaterdag 5 juni extra feestelijk in alle vestigingen van Vue. De eer om officieel de deuren van Vue te openen is aan de eerste bezoeker die voor de deur staat met een geldig ticket voor de eerste voorstelling. De opening zal om 12:00 uur plaatsvinden. Nadat het oranje lint is doorgeknipt, ontvangt de bezoeker bloemen, champagne en een giftcard voor een gratis vervolgbezoek inclusief hapje en drankje. Voor alle bezoekers die op 5 juni een avondvoorstelling bezoeken, staat ook een welkomstdrankje klaar.

Dat de bioscoop nog altijd even populair is, blijkt uit het feit dat er massaal kaarten werden gekocht door bezoekers. Sinds de voorverkoop op zaterdagochtend weer van start is gegaan, zijn er al meer dan 3500 tickets verkocht. Vue draait vanaf zaterdag films als De Slag om de Schelde, Bon Bini: Judeska, Nobody en Pieter Konijn op de Vlucht. Het personeel van de vestigingen van Vue zijn goed voorbereid op de ontvangst van de eerste bezoekers van 2021 en zullen er voor zorgen dat iedereen een prettige, veilige bioscoopervaring heeft. Vue ontvangt maximaal 50 mensen per zaal, ticketverkoop vindt zo veel mogelijk online plaats en een medewerker verwijst de bezoekers naar een plek in de zaal om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaken.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.