compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Zangeres Monique Smit debuteert in 'First Kiss'.

Zangeres Monique Smit debuteert in 'First Kiss'.

2-8-2018 Zangeres en presentatrice Monique Smit maakt haar acteerdebuut in de speelfilm First Kiss. Naast haar zijn ook te zien acteur (GTST) en presentator Buddy Vedder en Vajèn van den Bosch (GTST). First Kiss gaat over een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick, geleid door Leontine Borsato,

Monique Smit, Buddy Vedder (© 2018 Mike van den Toorn) en Vajèn van den Bosch (© 2018 Pim Hendriksen)

Monique Smit, Buddy Vedder (© 2018 Mike van den Toorn) en Vajèn van den Bosch (© 2018 Pim Hendriksen)

Acteur en presentator Buddy Vedder (‘GTST’, ‘Lang Leve de Muziek Show’ en ‘Dance Dance Dance’) heeft zijn eerste hoofdrol te pakken in de bioscoopfilm ‘First Kiss’. Hij speelt de knappe fotograaf Yannick, de love interest van Roos, gespeeld door Vajèn van den Bosch (‘Nieuwe Tijden’, ‘Hart Beat’).

Roos is een typisch meisje van haar generatie; ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow.

Zangeres en presentatrice Monique Smit maakt haar acteerdebuut op het witte doek als presentatrice van het programma Face Lift. De cast wordt verder uitgebreid met Bastiaan Ragas en Christiaan van der Wal als vaders van Roos en Yannick.

Eerder werd bekendgemaakt dat Leontine Borsato, Caroline De Bruijn, Stijn Fransen en vloggers Marije Zuurveld, Jeroen van Holland, Manou Jue Cardoso en Precious Bostelaar in de film spelen. First Kiss wordt 28 november door Just Film Distribution uitgebracht in de bioscoop.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.