compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Aishwarya Rai

Aishwarya Rai

Aishwarya Rai: films, nieuws

 

Biografie van Aishwarya Rai

The Last Legion
Colin Firth en Aishwarya Rai in The Last Legion
Aishwarya Rai begon haar carrière als fotomodel al op jonge leeftijd. Ze verscheen in India op verschillende reclameposters en werd in 1994 miss India. Enkele jaren later maakte ze de stap naar de filmindustrie van India en verscheen ze regelmatig op het witte doek.

Sinds enkele jaren is ze ook buiten Europa doorgebroken. Ze speelde o.a. in "The Mistress of Spices" 2004 en The Last Legion (2007, met Colin Firth en Ben Kingsley).

Naast het acteerwerk in films verschijnt ze ook regelmatig in muziekclips. Door haar succes op deze verschillende gebieden geldt ze als bestbetaalde Bollywood actrice.

Trivia over Aishwarya Rai

Wilde aanvankelijk geneeskunde studeren.

Aishwarya Rai In het nieuws

Bollywoods eerste ecostappen

28-10-2011 Action Replayy, met Aishwarya Rai en Akshay Kumar, lijkt in het eerste opzicht een doodgewoon Bollywoodverhaal. Behalve dat de makers ditmaal besloten om het uitbundige Holi-feest uit de film te schrijven, dat anders tachtig containers schaars water zou hebben verspild.

Grote namen voor vervolg Pink Panther

Sequel staat gepland voor release in 2009

10-8-2007 In 2006 werd de moderne remake van The Pink Panther uitgebracht met in de hoofdrol Steve Martin. De film was een mild succes en de cast voor het vervolg begint zich alweer te vormen.

Laatste filmnieuws

Aishwarya Rai Feiten

acteur
Geboren 1-11-1973
Indiase actrice die begon als fotomodel. Ze speelde o.a. in "The Mistress of Spices" 2004 en The Last Legion (2007, met Colin Firth en Ben Kingsley).

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

84 films in Den Haag deze week

84 films in Den Haag deze weekVandaag wordt er in Den Haag maar liefst 132 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl