compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts: films

 
Biografie van Marc-Marie Huijbregts
Still: Alles is Liefde
Marc-Marie Huijbregts en Lineke Rijxman in Alles is liefde
Marc-Marie Huijbregts (1967) studeert na de h.a.v.o. nog even personeelswerk in Breda, maar zoekt zijn geluk in de musicalwereld.

Op goed geluk sollliciteert hij bij de musical Company en wordt aangenomen. Hierna volgen rollen bij andere musicals, het toneel en de opera en rolletjes in tv-series.

Vernietigende kritieken op zijn eerste solo, een liedjesprogramma in 1991, weerhouden hem niet om zijn geld als acteur te blijven verdienen.

Eind 1998 ontmoette hij Raoul Heertje bij een presentatiecursus die hem uitnodigde om mee te doen aan een open podium-avond bij de Comedytrain. Huijbregts leert daar om als zichzelf op het podium te staan en niet als een acteur die een rol speelt. Dik een jaar later staat hij in de finale van Cameretten 1999 die hij met overmacht wint.

Naast de juryprijs wint hij ook de persoonlijkheidprijs én de publieksprijs, iets wat voor hem alleen Joke van Leeuwen (in 1978) en Mumtaz Jafri (in 1995) is gelukt. En niet eerder is het voorgekomen dat een deelnemer in de halve finale al een staande ovatie krijgt.

Sindsdien heeft meerdere solo theaterprogramma´s gemaakt, heeft hij in talloze televisie programma´s geacteerd en is hij vaak tafelgast in De Wereld Draait Door.
Trailer met Marc-Marie Huijbregts
Laatste filmnieuws
Marc-Marie Huijbregts Feiten
acteur, stemacteur
Marc-Marie Huijbregts (1967) komt na wat musical rollen terecht op het cabaret podium, waar hij tot de dag van vandaag indrukwekkende prestaties levert.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
77 films in Den Haag deze week
77 films in Den Haag deze weekDe laatste filmvertoning in Den Haag is vanavond om 23:45 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl