compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Pluk van de Petteflet

Pluk van de Petteflet

Voor alle leeftijden

familiefilm, kinderfilm

Pitch
Pluk rijdt in een klein rood kraanwagentje door de stad op zoek naar een huis om in te wonen. Via Dolly de Duif komt hij terecht in de torenkamer van de Petteflet. Samen met zijn medebewoners komt hij in actie wanneer blijkt dat de kwade Parkmeester de bomen in de wilde Torteltuin wil omhakken.
Delen op facebook
Pluk van de Petteflet
Nederlandse première: 18-11-2004
Nederland, 2004,
Pluk van de Petteflet trailer en bijzonderheden
Gebaseerd op het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt. Eerder verschenen van de schrijfster al Abeltje en Minoes in de bioscoop, die beide een groot succes werden. Voor de rol van de roodharige Pluk meldden zich zo'n 500 jongetjes om auditie te doen!
Aanloop
Ben Sombogaart regisseerde ook Mijn vader woont in Rio (1989), Het Zakmes (1992), De Jongen Die Niet Meer Praatte (1995), Mijn Franse Tante Gazeuse (1997), Abeltje (1998) en De Tweeling (2002).
Recensies van Pluk van de Petteflet
Pluk van de Petteflet - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pluk van de Petteflet in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pluk van de Petteflet zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Pluk komt met zijn medebewoners in actie wanneer blijkt dat de kwade Parkmeester de bomen in de wilde Torteltuin wil omhakken.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen