compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Kylie Minogue

Kylie Minogue

Kylie Minogue: films, nieuws

 
Biografie van Kylie Minogue
Nick Cave en Kylie Minogue in 20,000 Days on Earth
Nick Cave en Kylie Minogue in 20,000 Days on Earth
Kylie Minogue wordt op 28 mei 1968 geboren in het Bethlehem Hospital in Melbourne en groeit op in Melbourne's buitenwijk Surrey Hills.

Kylie speelde als jong meisje al in de serie Sons and Daughters, maar toen ze wat ouder werd stapte ze over naar het hippere Neighbours, dat in de jaren '80 de populairste soap van Australië was.

Een Australische producer dacht dat het wel grappig zou zijn als ze een single op zou nemen, wat dan ook gebeurde. Prompt werd dat een nummer 1-hit waarna Kylie naar Groot-Brittannië trok om met het Britse sterrenteam van Stock, Aitken & Waterman te gaan werken. Die maakten van niemendalletjes als 'I Should Be So Lucky' en 'The Locomotion' enorme hits waardoor Kylie hier in Europa nog beroemder werd dan in haar eigen land. Haar grootste hit had ze met 'Especially For You', dat ze met Jason Donovan (die ook in Neighbours speelde) had gemaakt.

In de jaren '90 werd het wat stiller rond Kylie. Ze wilde graag serieus genomen worden. Kylie maakte een paar geflopte platen, waarna het leek alsof haar carrière er definitief op zat. Totdat ze een jaar of drie geleden ineens met hippe producers ging werken die haar weer helemaal terug brachten: 'Spinnin' Around', 'Can't Get You Out Of My Head', 'Kids' (met Robbie Williams) en 'In Your Eyes' waren haar nieuwe hits en sindsdien is Kylie niet meer uit de hitlijsten weg te branden.

In mei 2005 werd borstkanker bij de zangeres geconstateerd. Begin 2006 werd ze kankervrij verklaard en in november 2006 vond Kylies officiële comeback plaats. In het weekend van 11 en 12 november 2006 trad ze voor tienduizenden Australische fans op in Sydney.

Eind 2007 bracht de zangeres een nieuw album, 'X', uit en maakte Kylie Minogue bekend dat ze in 2008 enkele maanden op tournee door Europa zal gaan. In juni doet ze daarbij ook Nederland aan.
Kylie Minogue In het nieuws

Kylie Minogue droomt over filmcarrière

Zangeres wil op het lijf geschreven rol

11-5-2009 In een interview met Reuters vertelt Kylie Minogue dat het uitblijven van succes in de Verenigde Staten haar niet dwars zit. Ze richt zich liever op een filmcarrière en fantaseert over de dag dat een regisseur haar belt voor een grote filmrol.

Geruchtenmachine rond James Bond 22 op stoom

Mathieu Amalric speelt mogelijk slechterik

19-11-2007 Eind 2008 komt het 22ste deel uit de James Bond-serie in de bioscoop. De casting is momenteel in volle gang en de geruchtenmachine draait op volle toeren.

Laatste filmnieuws
Kylie Minogue Feiten
acteur, stemacteur
Geboren 28-5-1968
Kylie Minogue begon als een Australische soapsterretje en groeide in de jaren 80 uit tot een popster die nog steeds niet uit de hitlijsten weg te branden is.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
80 films in Rotterdam deze week
80 films in Rotterdam deze weekVandaag wordt er in Rotterdam maar liefst 178 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl