compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Irene Moors

Irene Moors

Irene Moors: films, nieuws

 

Biografie van Irene Moors

Na de Havo, een opleiding tot medisch secretaresse en het diploma NIMA-A belandde Irene Moors op de marketing-afdeling van het weekblad Donald Duck. Hier werd ze ontdekt en Irene debuteerde op de televisie bij het NCRV-programma "Dit is Disney".

In 1989, bij de introductie van commerciële televisie in Nederland, stapte ze over naar RTL Véronique (het latere RTL4). Hier begon ze met het presenteren van "Telekids". Toen Carlo Boszhard haar kwam vergezellen als presentator, werd het programma een enorm succes.

In 1995 scoorden Carlo en Irene een nummer 1-hit in Nederland met het nummer 'No limit'. Deze kinderversie van het nummer van 2 Unlimited zong ze samen met de smurfen.

In 1996 zijn Irene en Carlo vereeuwigd als wassen beelden bij Madame Tussaud in Amsterdam. Ze zijn daar nog steeds te bewonderen.

Toen "Telekids" stopte, ging Irene samen met Carlo Boszhard andere programma's presenteren bij RTL4, zoals "Hitbingo" en "Life & Cooking". Irene Moors ontving in 2002 de Zilveren Televizier-ster in de categorie beste televisievrouw. Irene presenteerde ook het programma "Waar een wil is...", over het oplossen van conflicten en problemen in de relationele- of familiaire sfeer. De kandidaten worden hierbij gevolgd op hun weg naar een mogelijke oplossing.

Samen met musicalster Antje Monteiro speelde Irene Moors in het seizoen 2005-2006 in de theaters in het kinderprogramma 'Sesamstraat Live'.

Irene Moors In het nieuws

Sylvie Meis op insta-poster Elvy's Wereld (c)

Sylvie Meis en Irene Moors in nieuwe komedie

Array

9-5-2018 Sylvie Meis speelt in de nieuwe Nederlandse komedie "Elvy’s Wereld So Ibiza". Dit is het bioscoopfilm-debuut van de presentatrice. Behalve Meis is ook Irene Moors te zien. De regie is in handen van Erwin van den Eshof.

Laatste filmnieuws

Irene Moors Feiten

acteur, stemacteur
Geboren 18-6-1967
Irene Moors is vooral bekend als presentatrice van "Telekids" en "Life and cooking", twee programma's die ze samen met Carlo Boszhard met hart en ziel presenteert.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

66 films in Groningen deze week

66 films in Groningen deze weekVandaag wordt er in Groningen maar liefst 109 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl