compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Bennie Stout

Bennie Stout

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Bennie Stout

Delen op facebook
Bennie Stout
Nederlandse première: 5-10-2011
Nederland, 2011, 93 min,
Bennie Stout is alles wat zijn naam beweert. Als Bennie's vader door geldproblemen in Spanje moet blijven, zit je er maar één ding op: je naam eer aan doen en jezelf door Sinterklaas mee laten nemen naar Spanje. Want een pakjesavond zonder de familie compleet, dat vindt Bennie echt niet kunnen!

Bennie Stout trailer en bijzonderheden

De echte Sinterklaas maakt ook zijn opwachting in deze film. Het schijnt dat hij speciaal uit Spanje is gekomen om bij de opnames aanwezig te kunnen zijn.
Trailer van Bennie StoutBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bennie Stouthttps://i1.ytimg.com/vi/hZNQDqmd4LQ/hqdefault.jpg2011-10-05

Aanloop

Regisseur Johan Nijenhuis heeft veel ervaring met jeugdfilms. Zo maakte hij eerder Foeksia de miniheks en Zoop in Zuid-Amerika.

Recensies van Bennie Stout

Bennie Stout - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bennie Stout in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Bennie Stout zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Bennie Stout is alles wat zijn naam beweert. Als Bennie's vader door geldproblemen in Spanje moet blijven, zit je er maar één ding op: je naam eer aan doen en jezelf door Sinterklaas mee laten nemen naar Spanje. Van regisseur Johan Nijenhuis.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Farmhouse Film & TV

Cast & Regisseur

Nieuws over Bennie Stout