compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Hart op de Juiste Plek

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Hart op de Juiste Plek

Stijn Fransen (Eve) en Irene Moors (Kristien)

Stijn Fransen (Eve) en Irene Moors (Kristien)

Delen op facebook
Hart op de Juiste Plek
Nederlandse première: 18-8-2022
Nederland, 2022, 81 min,

In Hart op de Juiste Plek leidt Eve een droomleven als freelance trendwatcher. Wanneer ze vermoedt dat haar vriend vreemd gaat, moet ze op zoek gaan naar ene nieuwe woning in de grote stad. Uiteindelijk moet ze terug naar haar geboortedorp, daar ontmoet ze haar jeugdvriendje weer. Ineens is het leven in de grote stad niet zo vanzelfsprekend meer.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Hart op de Juiste Plek trailer en bijzonderheden

De jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) haar droomleven leeft. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea (Tanja Jess). Eve twijfelt geen moment en wijst hem de deur, maar er is één probleem: het is zijn huis. Eve staat op straat. Ze pakt haar spullen om tijdelijk bij haar beste vriendin Rebecca (Fenna Ramos) in te trekken, maar in de kleine studio hebben ze amper privacy. Ze gaat fanatiek op zoek naar een eigen woning, maar helaas blijkt al snel dat de woningen in en rondom de stad onbetaalbaar zijn. Ze is genoodzaakt tijdelijk terug te keren naar haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne om bij haar moeder Kristien (Irene Moors) in te trekken. Ze heeft niets meer met haar geboortedorp en vrienden van vroeger. Het is het begin van een trip down memory lane met oude vrienden, haar jeugdliefde Luuk (Jan Versteegh) en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp. Is er dan echt niets veranderd? Al snel blijkt dat haar ex-vriend Luuk helemaal niet zo saai is als dat ze dacht. En dat ze zich best op haar gemak voelt in deze rustige omgeving. Wanneer ze van haar opdrachtgever een vaste baan krijgt aangeboden mét penthouse in de stad moet ze kiezen; op welke plek ligt haar hart nu écht?!

Trailer van Hart op de Juiste PlekBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hart op de Juiste Plekhttps://i1.ytimg.com/vi/obtzuynoKRg/hqdefault.jpg2022-08-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Hart op de Juiste Plek - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hart op de Juiste Plek in de bioscoop

Wil je Hart op de Juiste Plek zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

De jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) leeft een droomleven. Maar wanneer ze haar vriend Ricardo (Jasper Demollin) de deur wijst moet ze op zoek gaan naar een nieuwe woning.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de romantische komedie Hart op de juiste plek zien we hoe de jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) haar droomleven leeft. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea (Tanja Jess). Eve twijfelt geen moment en wijst hem de deur, maar er is één probleem: het is zijn huis. Eve staat op straat. Ze pakt haar spullen om tijdelijk bij haar beste vriendin Rebecca (Fenna Ramos) in te trekken, maar in de kleine studio hebben ze amper privacy. Ze gaat fanatiek op zoek naar een eigen woning, maar helaas blijkt al snel dat de woningen in en rondom de stad onbetaalbaar zijn. Ze is genoodzaakt tijdelijk terug te keren naar haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne om bij haar moeder Kristien (Irene Moors) in te trekken. Ze heeft niets meer met haar geboortedorp en vrienden van vroeger. Het is het begin van een trip down memory lane met oude vrienden, haar jeugdliefde Luuk (Jan Versteegh) en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp. Is er dan echt niets veranderd? Al snel blijkt dat haar ex-vriend Luuk helemaal niet zo saai is als dat ze dacht. En dat ze zich best op haar gemak voelt in deze rustige omgeving. Wanneer ze van haar opdrachtgever een vaste baan krijgt aangeboden mét penthouse in de stad moet ze kiezen; op welke plek ligt haar hart nu écht?!

Productiemaatschappij: Messercola Drama & Soap

Cast & Regisseur

Nieuws over Hart op de Juiste Plek