compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > 5 to 7

5 to 7

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

komedie, romantiek

Pitch van 5 to 7
5 to 7: Bérénice Marlohe (Arielle) en Anton Yelchin (Brian)
5 to 7: Bérénice Marlohe (Arielle) en Anton Yelchin (Brian)
Delen op facebook
5 to 7
Nederlandse première: 13-8-2015
Verenigde Staten, 2014, 95 min,
Schrijver Brian (Anton Yelchin) ontmoet de prachtige Arielle (Bérénice Marlohe) en stort zich halsoverkop in een affaire. Want: Arielle is getrouwd met een Franse diplomaat en is geenzins van plan om hem te verlaten. Brian en Arielle starten een zogeheten 'cinq à sept'-affaire. Een affaire die plaatsvindt tussen vijf en zeven uur. Brian is in eerste instantie verbaasd door het gemak waarmee Arielle haar man bedriegt, maar leert steeds meer over de verschillende vormen die liefde aan kan nemen.
trailer en bijzonderheden over 5 to 7
Actrice Diane Kruger zou eigenlijk de rol van Arielle op zich nemen maar moest verstek laten gaan omdat ze het te druk had.
Aanloop van 5 to 7
5 to 7 is het regiedebuut van filmmaker Victor Levin. Hij was een tijdlang uitvoerend producent voor de televisieserie 'Mad Men'.
BioscoopAgenda van 5 to 7

5 to 7 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je 5 to 7 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 49 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Schrijver Brian (Anton Yelchin) stort zich in een affaire met de beeldschone Arielle. Maar ze kunnen elkaar enkel tussen 5 uur en 7 uur zien. Met Skyfall-actrice Bérénice Marlohe als Arielle.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen