compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

A Haunting History

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van A Haunting History

Delen op facebook
A Haunting History
Nederlandse première: 7-4-2016
Nederland, 2016, 70 min,

In deze documentaire volgen we Anuol, een advocaat uit Sudan die in Engeland heeft gestudeerd. Na zijn terugkeer uit Engeland zet hij zich in voor mensenrechten maar zijn opvattingen botsen met de opvattingen van zijn thuisland.

A Haunting History trailer en bijzonderheden

Deze film draaide eerder op de festivals IDFA en Movies That Matter.

Trailer van A Haunting HistoryBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Haunting Historyhttps://i1.ytimg.com/vi/bn1r1si2Tl0/hqdefault.jpg2016-03-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De tweelingzussen Ilse en Femke van Velzen hebben onder de noemer IFProductions al meerdere documentaires op hun staan. Hun documentaires focussen zich op het leven in Afrika.

A Haunting History - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Haunting History in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Haunting History zien? Koop of huur de film hier:In deze documentaire volgen we Anuol, een advocaat uit Sudan die in Engeland heeft gestudeerd. Na zijn terugkeer uit Engeland zet hij zich in voor mensenrechten maar zijn opvattingen botsen met de opvattingen van zijn thuisland.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Nieuws over A Haunting History