compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

About My Father

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van About My Father

Brett Dier (Doug Collins) en Anders Holm (Lucky Collins)

Brett Dier (Doug Collins) en Anders Holm (Lucky Collins)

Delen op facebook
About My Father
Nederlandse première: 25-5-2023
Verenigde Staten, 2023, 90 min,

In About My Father is Sebastian voornemens zijn oer-Amerikaanse vriendin een aanzoek te doen. Zijn ouderwetse en oer-Italiaanse vader Salvo wil eerst kennismaken met de ouders en gaat het weekendje doorbrengen met de aanstaande schoonfamilie. Een cultuur schok ligt al snel op de loer.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

About My Father trailer en bijzonderheden

Robert De Niro en Sebastian Maniscalco speelden eerder in de speelfilm The Irishman (2019).

Trailer van About My FatherBekijk de trailer en de beste filmstills van de film About My Fatherhttps://i1.ytimg.com/vi/3XllSK-Dfpg/hqdefault.jpg2023-02-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur en producente Laura Terruso regisseerde eerder al drie films, deze is de eerste die internationaal wordt uitgebracht.
Sebastian Maniscalco was eerder te zien in Spinning Gold (2023), The Irishman (2019) en Green Book (2018).
Leslie Bibb speelt in heel veel veelzijdige films mee zoals The Lost Husband (2020), The Babysitter (2017), Captain America: Civil War (2016) en Flight 7500 (2014).

About My Father - Bioscopen, Tijden & Tickets

About My Father in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je About My Father zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Sebastian wil zich gaan verloven, zijn vader — een ouderwetse en conservatieve Italiaan — wil per se kennismaken met zijn aanstaande oer-Amerikaanse schoonfamilie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

About My Father is een familiekomedie met Robert De Niro en Sebastian Maniscalco (Green Book, The Irishman) in de hoofdrollen, onder de regie van Laura Terruso (Good Girls Get High).

Wanneer Sebastian zijn traditionele Italiaanse vader Salvo (Robert De Niro) vertelt dat hij zijn op-en-top Amerikaanse vriendin ten huwelijk gaat vragen, dringt Salvo erop aan om een weekend bij haar ouders te gaan logeren. De familiebijeenkomst evolueert al snel in een cultuurclash, waarin vader en zoon de ware betekenis van familie ontdekken. About My Father is een familiekomedie met Robert De Niro en Sebastian Maniscalco (Green Book, The Irishman) in de hoofdrollen, onder de regie van Laura Terruso (Good Girls Get High).

Productiemaatschappij: Depth of Field, Lionsgate

Cast & Regisseur