compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Ad Astra

Ad Astra

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarDrugs en alcoholmisbruik

science fiction, thriller

Pitch van Ad Astra
Brad Pitt (Roy McBride)
Brad Pitt (Roy McBride)
Delen op facebook
Ad Astra
Nederlandse première: 19-9-2019
Brazilië, Verenigde Staten, 2019, 123 min,
Astronaut Roy Mcbride stapt in de voetstappen van zijn vader die tijdens een missie verdween. Nu 30 jaar later dreigt de missie van zijn vader het universum te beëindigen. Het is aan Roy om dit te stoppen en het raadsel van de verdwijning op te lossen.
trailer en bijzonderheden over Ad Astra
Ad Astra is de eerste samenwerking met Brad Pitt en James Gray. Ze wilde al eerder samenwerken aan de film The Lost City of Z maar door conflicten met de planning ging dat niet door. Regisseur James Gray zegt dat de film een van de meeste realistische zichten op ruimtevaart geeft.
Aanloop van Ad Astra
Academy award winnaar Brad Pitt was eerder te zien in Once Upon a Time ... in Hollywood (2019) en vooral bekend van Ocean's Eleven (2001) en Ocean's Twelve (2004).
Regisseur James Gray staat vooral bekend voor zijn films The Lost City of Z (2016) en The Immigrant (2013). De film bracht ook de acteurs Donald Sutherland, Tommy Lee Jones en Loren Dean weer bij elkaar die samen hebben gewerkt aan de film Space Cowboys (2000).
BioscoopAgenda van Ad Astra

Ad Astra in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.