compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Ad Astra

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Ad Astra

Brad Pitt (Roy McBride)

Brad Pitt (Roy McBride)

Delen op facebook
Ad Astra
Nederlandse première: 19-9-2019
Brazilië, Verenigde Staten, 2019, 123 min,

Astronaut Roy Mcbride stapt in de voetstappen van zijn vader die tijdens een missie verdween. Nu 30 jaar later dreigt de missie van zijn vader het universum te beëindigen. Het is aan Roy om dit te stoppen en het raadsel van de verdwijning op te lossen.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Ad Astra trailer en bijzonderheden

Ad Astra is de eerste samenwerking met Brad Pitt en James Gray. Ze wilde al eerder samenwerken aan de film The Lost City of Z maar door conflicten met de planning ging dat niet door. Regisseur James Gray zegt dat de film een van de meeste realistische zichten op ruimtevaart geeft.

Trailer van Ad AstraBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ad Astrahttps://i1.ytimg.com/vi/p1mZbVHGJsw/hqdefault.jpg2019-06-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Academy award winnaar Brad Pitt was eerder te zien in Once Upon a Time ... in Hollywood (2019) en vooral bekend van Ocean's Eleven (2001) en Ocean's Twelve (2004).
Regisseur James Gray staat vooral bekend voor zijn films The Lost City of Z (2016) en The Immigrant (2013). De film bracht ook de acteurs Donald Sutherland, Tommy Lee Jones en Loren Dean weer bij elkaar die samen hebben gewerkt aan de film Space Cowboys (2000).

Ad Astra - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ad Astra in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ad Astra zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Brad Pitt speelt Astronaut Roy Mcbride die wil weten wat er 30 jaar geleden gebeurd is met zijn plots verdwenen vader en waar werkte hij eigenlijk aan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.

Productiemaatschappij: Keep Your Head, MadRiver Pictures, New Regency Pictures, Plan B Entertainment, RT Features

Cast & Regisseur

Tommy Lee Jones

Clifford McBride
Brad Pitt

Roy McBride
John Ortiz

General Rivas
James Gray

Regisseur
Ad Astra poster