compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Alpha 3D

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Alpha 3D

Kodi Smit-McPhee

Kodi Smit-McPhee

Delen op facebook
Alpha 3D
Nederlandse première: 30-8-2018
Verenigde Staten, Verenigde Staten, 2018, 96 min,

IJstijd, 20.000 jaar geleden. Tijdens een buffeljacht raakt een jonge jager afgezonderd van zijn groep. Hij treft een wolf en ze raken steeds meer aan elkaar gehecht.

Alpha 3D trailer en bijzonderheden

De film was oorspronkelijk gepland om in september 2017 uit te komen en zelfs de trailer stond al in juli 2017 online, maar de release werd uiteindelijk één jaar uitgesteld.
De film werd gefilmd in de buurt van East Coulee, Alberta, Canada.

Trailer van Alpha 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Alpha 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/m0EHUHHrIxw/hqdefault.jpg2018-08-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste langspeelfilm die Albert Hughes zonder zijn tweelingbroer Allen filmt. Samen filmden ze eerder The Book of Eli (2010), "Dead Presidents" (1995) en "Menace II Society" (1993).

Alpha 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Alpha 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Een episch overlevingsverhaal dat zich 20.000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste ijstijd.

Een episch avontuur dat zich 20,000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste IJstijd. Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt een jongeman gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis. Aanvankelijk met tegenzin ontfermt hij zich over een wolf die zijn roedel is kwijtgeraakt. De twee leren al snel op elkaar te vertrouwen en worden zowaar vrienden. Samen doorstaan ze talloze gevaren in hun missie de weg naar huis terug te vinden voordat de dodelijke winter aanbreekt. Met o.a. Kodi Smit-McPhee (The Road, ParaNorman, X-Men: Apocalypse) en Jóhannes Haukur Johannesson (Noah, Game of Thrones). Geregisseerd door Albert Hughes (The Book of Eli).

Productiemaatschappij: Studio 8