compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 6-6 t/m 12-6
Film van de week!
MENU

Als uw gat maar lacht

If Yes, Okay

Mogelijk schadelijk tot 14 jaar

Pitch van Als uw gat maar lacht

Izah Hankammer (Amy Bukki)

Izah Hankammer (Amy Bukki)

Delen op facebook
Als uw gat maar lacht
Nederlandse première: 14-9-2023
Nederland, 2023, 93 min,

In Als Uw Gat Maar Lacht worstelt de bevoorrechte vijftienjarige Amy met haar familie die puissant rijk is. Ze wil hun een spiegel voorhouden door een Japanse Kabuki-theaterstuk op te voeren, wat ontaardt.

Als uw gat maar lacht trailer en bijzonderheden

Beeldend kunstenaar, muzikant, auteur en filmmaker Dick Verdult (Eindhoven, 1954) is een cult-personage in Latijns-Amerika, Japan, en in sommige delen van Rusland en Europa. Als de aanjager van een geheel nieuwe kijk op de folkloristische cumbia-muziek staat hij bekend als Dick El Demasiado (Demasiado = mateloos).

Trailer van Als uw gat maar lachtBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Als uw gat maar lachthttps://i1.ytimg.com/vi/pS2vrmDxjqg/hqdefault.jpg2023-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dick Verdult maakte eerder "Viva Mantanzas" (2019) en figureerde in de documentaire Het Is Waar Maar Niet Hier (2017) van Luuk Bouwman over de kunstenaar Verdult.

Als uw gat maar lacht - Bioscopen, Tijden & Tickets

Als uw gat maar lacht in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Als uw gat maar lacht zien? Koop of huur de film hier:Tiener Amy gaat tot het uiterste om haar obsceen rijke achtergrond af te wijzen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De familie Spijkerberg is absurd rijk, maar ook rijkelijk absurd. Het enige kind, de achteloos wrede Amy, zet een Kabuki-achtig theater op om zich te troosten en haar bevoorrecht bestaan schrijnend te portretteren. Deze bonte onderneming dreigt het liefdeloze huishouden te kannibaliseren. Acid-realisme met een muzikale ondertoon.

Productiemaatschappij: De Productie

Cast & Regisseur