compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Archive

***00
Waardering: 3/5

Pitch

In Archive is het 2038 en George Almore bouwt aan een menselijke AI. Zijn nieuwste prototype is bijna klaar. Deze gevoelige fase is ook de meest risicovolle. Vooral omdat hij een doel heeft dat koste wat het kost verborgen moet blijven: hereniging met zijn overleden vrouw.
Delen op facebook
Archive
Hongarije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2020, 109 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Gavin Rothery werkte eerder mee aan Moon (2009) en Shaun of the Dead (2004), dit is zijn speelfilmdebuut als regisseur.
Theo James is bekend van How It Ends (2018), Divergent (2014) en Underworld Awakening (2012).
Stacy Martin die de stem levert voor de robot is bekend van Vox Lux (2018), All the Money in the World (2017) en Nymphomaniac (2013).

Archive - Bioscopen, Tijden & Tickets

Archive in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Archive zien? Koop of huur de film hier:


meJane

2038: George Almore werkt aan een menselijke AI. Zijn nieuwste prototype is bijna klaar. Deze gevoelige fase is ook de meest risicovolle. Vooral omdat hij een doel heeft dat koste wat het kost verborgen moet blijven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Head Gear Films (In association with), Hero Squared (in association with), Independent, Lipsync (in association with), Metrol Technology (In association with), Quickfire Films, Untapped (in association with), XYZ Films (in association with)

Cast & Regisseur

Theo James

George Almore
Toby Jones

Vincent Sinclair
Gavin Rothery

Regisseur