compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 22-2 t/m 28-2
Film van de week!
MENU

All the Money in the World

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van All the Money in the World

Michelle Williams (Gail Harris) en Mark Wahlberg (Fletcher Chase)

Michelle Williams (Gail Harris) en Mark Wahlberg (Fletcher Chase)

Delen op facebook
All the Money in the World
Nederlandse première: 11-1-2018
Verenigde Staten, 2017, 132 min,

In 1973 ontvoert de Italiaans maffia de kleinzoon van oliemagnaat J. Paul Getty. Zijn moeder probeert de oliemagnaat over te halen om het losgeld te betalen.

Bekijk bij:

videolandNETFLIXAmazon Prime Video

All the Money in the World trailer en bijzonderheden

Oorspronkelijk was Kevin Spacey gecast voor de rol van oliemagnaat J. Paul Getty. Vanwege Spacey's seksschandalen besloot het productieteam hem in november 2017 te vervangen door Christopher Plummer.

Trailer van All the Money in the WorldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film All the Money in the Worldhttps://i1.ytimg.com/vi/29RFL9Kveo4/hqdefault.jpg2017-12-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Ridley Scott regisseerde de in 2017 verschenen blockbusters "Alien Covenant" en "Bladerunner 2049".

All the Money in the World - Bioscopen, Tijden & Tickets

All the Money in the World in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je All the Money in the World zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX Amazon Prime Video

In 1973 ontvoerde de Italiaans maffia de kleinzoon van oliemagnaat J. Paul Getty. De moeder van de 16-jarige jongen probeert de miljardair over te halen om het losgeld te betalen. Van regisseur Ridley Scott.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi.

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden. Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind), Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea) en Mark Wahlberg (The Departed).

Productiemaatschappij: Golden Village Pictures, Imperative Entertainment, Impuls Pictures, Mongkol Major, RedRum Films, Scott Free Productions, Sony Pictures Entertainment (SPE), STX International, TriStar Productions

Cast & Regisseur

Mark Wahlberg

Fletcher Chase
Christopher Plummer

J. Paul Getty
Romain Duris

Cinquanta
Charlie Plummer

John Paul Getty III
Ridley Scott

Regisseur

Nieuws over All the Money in the World