compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

All the Money in the World

***1/20
Waardering: 3.5/5

Meningen over de film All the Money in the World

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, misdaad, mysterie, thriller

Christopher Plummer (J. Paul Getty) in All the Money in the World
Geef ook je mening over All the Money in the World
1 Mening over All the Money in the World
Leo123
Leo123
24-1-2018

"Losgeld en gierigheid"
Gezien in: Pathé de Munt, Amsterdam d.d. 23-1-2018

Film beter dan ik verwacht had, prachtig verfilmd met sfeervolle beelden van Italië in de jaren zeventig. Het gaat over geld, hebzucht, familiewaarden en een ontvoering..

Waardering:  ****0

Synopsis distributeur
Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi.

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden. Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind), Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea) en Mark Wahlberg (The Departed).