compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU

Beauty and the Dogs

***1/20
Waardering: 3.5/5

Aala Kaf Ifrit

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Beauty and the Dogs

Delen op facebook
Beauty and the Dogs
Nederlandse première: 19-4-2018
Frankrijk, Libanon, Noorwegen, Qatar, Tunesië, Zweden, Zwitserland, 2017, 100 min,

Als de jonge Mariam na een feest iets vreselijks overkomt, vangt de mysterieuze Youssef haar op. Samen gaan ze naar het ziekenhuis, maar dan blijkt de strijd nog lang niet gestreden.

Beauty and the Dogs trailer en bijzonderheden

De film is in 9 ononderbroken takes opgenomen.

Trailer van Beauty and the DogsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Beauty and the Dogshttps://i1.ytimg.com/vi/SjcWna7v47k/hqdefault.jpg2018-01-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Kaouther Ben Hania maakte eerder Le Challat de Tunis (2013), die zich ook rond de Tunesische revolutie (Arabische Lente) afspeelt.

Beauty and the Dogs - Bioscopen, Tijden & Tickets

Beauty and the Dogs in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Tijdens een studentenfeest ontmoet Mariam, een jonge vrouw uit Tunesië, de mysterieuze Youssef. Als ze samen het feest verlaten, begint er een lange nacht waarin Mariam zal moeten vechten voor haar rechten en waardigheid in een corrupt systeem.

Productiemaatschappij: Chimney / Scandvision, Cinétéléfilms, Commune Image, Film and Literature Core Capstone Productions, Film i Väst, Forefront Media Group, Jour2Fête, Laika Film & Television, Shortcut Films, Tanit Films

Huidige prijsvraag