compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 16-9 t/m 22-9
Film van de week!
MENU

Ben-Hur 3D

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Ben-Hur 3D

Jack Huston (Judah Ben-Hur) en Morgan Freeman (Ilderim)

Jack Huston (Judah Ben-Hur) en Morgan Freeman (Ilderim)

Delen op facebook
Ben-Hur 3D
Nederlandse première: 25-8-2016
Verenigde Staten, 2016, 123 min,

Een prins in het Romeinse rijk wordt door zijn broer valselijk beschuldigd van verraad. Hij verliest zijn titel en wordt tot slaaf gedwongen. Na jarenlang op zee gevaren te hebben keert hij terug voor wraak.

Ben-Hur 3D trailer en bijzonderheden

Dit is een remake van het iconische Ben-Hur (1959). Beide films zijn gebaseerd op het boek van Ben-Hur: A Tale of the Christ.

Trailer van Ben-Hur 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ben-Hur 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/PSNu20jrDKo/hqdefault.jpg2016-08-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De rol van Sheik Ilderim wordt in deze film gespeeld door Morgan Freeman. In de eerste film werd deze rol gespeeld door Hugh Griffith.

Onze recensie **000

Ben-Hur still © 2016 Universal Pictures International

Ben-Hur recensie

Timur Bekmanbetov verfilmde het inmiddels bekende verhaal van de rijke Joodse prins Judah Ben-Hur die lijnrecht tegenover zijn Romeinse jeugdvriend Messala Severus komt te staan. ...lees de volledige recensie

Ben-Hur 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ben-Hur 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Film Production Consultants, LightWorkers Media, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Paramount Pictures, Sean Daniel Company, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Nieuws over Ben-Hur 3D