compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Ben Is Back

Ben Is Back

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

drama

Pitch van Ben Is Back
Lucas Hedges (Ben Burns)
Lucas Hedges (Ben Burns)
Delen op facebook
Ben Is Back
Nederlandse première: 10-1-2019
Verenigde Staten, 2018, 103 min,
Drugsverslaafde Ben Burns verlaat voor de kerst zijn afkickkliniek en keert terug naar zijn familie. Zijn moeder Holly (Julia Roberts) is blij hem weer te zien. Ben is nog steeds een gevaar voor zichzelf en Holly moet zien te voorkomen dat de familie uit elkaar valt.
trailer en bijzonderheden over Ben Is Back
Regisseur en scenarioschrijver Peter Hedges is de vader van Lucas Hedges, die de rol van Ben Burns speelt.
Lucas Hedges en Kathryn Newton waren eerder samen te zien in Three Billboards Outside Ebbing, Missouri en Lady Bird, beide uit 2017.
Aanloop van Ben Is Back
Peter Hedges scheef ook het script voor About a Boy uit 2002.
BioscoopAgenda van Ben Is Back

Ben Is Back in de bioscoop

Wil je Ben Is Back zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drugsverslaafde Ben Burns keert voor de kerst terug naar zijn familie. Zijn moeder Holly (Julia Roberts) is blij hem te zien, maar moet ook het gezin bij elkaar zien te houden. Regisseur en scenarioschrijver Peter Hedges is de vader van Lucas Hedges, die de rol van Ben Burns speelt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Ben (Lucas Hedges) is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Wanneer hij tijdens de kerstdagen onverwachts uit de afkickkliniek terugkeert naar zijn familie, wordt hij door zijn moeder Holly (Julia Roberts) met open armen ontvangen. Haar liefde voor Ben is onvoorwaardelijk, maar ze leert al snel dat hij nog steeds een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin. Binnen een turbulente 24 uur doet Holly er alles aan om te voorkomen dat haar gezin uiteenvalt. Ben is Back is geschreven en geregisseerd door Peter Hedges, hij schreef het scenario van About A Boy (en ontving daar een Oscarnominatie voor), What’s Eating Gilbert Grape en regisseerde Pieces of April. Voor Ben is Back castte hij zijn zoon Lucas Hedges (genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in Manchester by the Sea). Julia Roberts speelt de hoofdrol in de film als Holly Burns.