compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

In Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World besluit Olympisch kampioen en bokskampioen zwaargewicht zijn bokshandschoenen aan de wilgen te hangen en verder te gaan als dominee. Door geldzorgen laat hij zich tientallen jaren verleiden tot een comeback, welke verrassend goed verloopt, waarmee hij zijn leven te positieve weet te keren.
Delen op facebook
Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World
Nederlandse première: 25-5-2023
Verenigde Staten, 2023,

Bekijk bij:

meJane

Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World trailer en bijzonderheden

Khris Davis moest na de opnames van zijn wedstrijd als de 25-jarige George Foreman, maar liefst 25 kilo aankomen om de 45 jarige Foreman gestalte te geven.
Foreman's overwinning maakte hem met 45 jaar 5 dagen voor zij 46e verjaardag) de oudste wereldkampioen zwaargewicht boksen in de geschiedenis, een record welke nog steeds op de van Foreman staat.

Trailer van Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the WorldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the Worldhttps://i1.ytimg.com/vi/8N4Xq9nirjc/hqdefault.jpg2023-04-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur George Tillman Jr. maakte eerder "Champion of the World" (2023), The Hate U Give (2018), The Longest Ride (2015) en Notorious (2009).

Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World - Bioscopen, Tijden & Tickets

Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Bio-pic over George Foreman, een wereldkampioen boksen die met 'pensioen' gaat en dominee wordt, maar tientallen jaren later — gedwongen door geldzorgen — een verrassende comeback maakt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight is gebaseerd op het indrukwekkende verhaal van een van de mooiste comebacks in de sportgeschiedenis. Het laat zien hoe ingrijpend een mensenleven door een tweede kans kan veranderen. Foreman groeide op in armoede en wist zijn woede om te zetten in olympisch goud en een wereldtitel zwaargewicht. Na een bijna-doodervaring verruilt hij zijn bokshandschoenen voor de preekstoel, maar als hij de geestelijke en financiële nood in zijn omgeving ziet, gaat Foreman weer de boksring in en schrijft hij geschiedenis door de wereldtitel te heroveren. Daarmee wordt hij de oudste en meest verrassende wereldkampioen zwaargewicht.

Productiemaatschappij: Affirm Films, Mandalay Pictures, Sony Pictures Entertainment (SPE), State Street Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Big George Foreman: The Miracu..