compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU

Blackhat

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van Blackhat

Blackhat filmstill

Blackhat filmstill

Delen op facebook
Blackhat
Nederlandse première: 22-1-2015
Verenigde Staten, 2015, 133 min,

Chris Hemsworth speelt een hacker die is veroordeeld tot een gevangenisstraf. Hij wordt vrijgelaten op voorwaarde dat hij een cybercrime netwerk helpt oprollen. Dit brengt hem naar Chicago naar Los Angeles, Hongkong en Jakarta.

Bekijk bij:

Blackhat trailer en bijzonderheden

In deze film zien we ook de Nederlander Yorick van Wageningen opduiken. Hij woont en werkt al jaren in Amerika maar maakt ook af en toe een Nederlandse film.

Trailer van BlackhatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Blackhathttps://i1.ytimg.com/vi/pnB4FH0qt0w/hqdefault.jpg2014-12-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Michael Mann is een van de grote regisseurs waar het gaat om spannende actiefilms. Zo maakte hij onder andere de klassieker Heat.

Blackhat - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blackhat in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Blackhat zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een hacker is veroordeeld tot een gevangenisstraf. Hij wordt vrijgelaten op voorwaarde dat hij een cybercrime netwerk helpt oprollen. Van Michael Mann met een hoofdrol voor Chris Hemsworth.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Allan Padelford Camera Cars, Benchmark Sound Services, Chapman/Leonard Studio Equipment, Christopher Gray Casting, Forward Pass, Legendary Pictures, United International Pictures (UIP), Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI)

Huidige prijsvraag

Nieuws over Blackhat