compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Blacklight

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Blacklight

Liam Neeson (Travis Block)

Liam Neeson (Travis Block)

Delen op facebook
Blacklight
Nederlandse première: 24-2-2022
Australië, China, Verenigde Staten, 2022, 105 min,

In Blacklight wordt de 'zwarte klusjesman' van de FBI, Travis Block, zelf doelwit van zijn opdrachtgever, wanneer hij ontdekt dat zij betrokken zijn bij de moord op Amerikaanse burgers. Dit ontdekt hij vlak voor zijn pensioen, wanneer hij zich wil richten op het opa-zijn.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Blacklight trailer en bijzonderheden

Dit is het eerste geproduceerde scenario voor Nick May, een voormalig advocaat van het Amerikaanse ministerie van Justitie tijdens de Obama-regering, en Brandon Reavis, die het verhaal samen met May ontwikkelde.

Trailer van BlacklightBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Blacklighthttps://i1.ytimg.com/vi/Q1NnynAkEIY/hqdefault.jpg2022-01-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Liam Neeson en Aidan Quinn waren beiden in de speelfilm Unknown (2011). Beiden speelden Martin Harris. Ze waren beiden ook te zien in The Mission (1986) en Michael Collins (1996).

Blacklight - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blacklight in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Blacklight zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

Travis Block doet de vuile klusjes voor de Amerikaanse overheid. Dan ontdekt hij dat zijn opdrachtgever - de FBI - betrokken is bij de moord op onschuldige burgers.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Verborgen geheimen en het gevaar van macht pushen een geheim agent tot het randje in de intense actiethriller Blacklight.

Verborgen geheimen en het gevaar van macht pushen geheim agent Travis Block tot het randje. Hij stuit op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn, maar als hij de waarheid boven water probeert te krijgen, komt hij lijnrecht tegenover zijn eigen baas te staan.

Productiemaatschappij: Elevate Production Finance (in association with), Film Victoria, Footloose Productions, Fourstar Film Partners Production (in association , Lightstream Pictures Australia, Screen Australia, Sina Studios (in association with), Solution Entertainment Group, Zero Gravity Management

Cast & Regisseur

Liam Neeson

Travis Block
Aidan Quinn

Gabriel Robinson
Mark Williams

Regisseur
Blacklight poster

Nieuws over Blacklight