Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 17-5 t/m 23-5
WEB | mobiel
Film van de week
MENU
Home > Films > Bob de Bouwer - Mega Machines (NL)

Bob de Bouwer - Mega Machines (NL)

**1/200
Waardering: 2.5/5
Voor alle leeftijden

actie, animatie, avontuur

Pitch van Bob de Bouwer - Mega Machines (NL)
Bob de Bouwer - Mega Machines (NL) filmstill
Bob de Bouwer - Mega Machines (NL) filmstill
Bob de Bouwer - Mega Machines (NL)
Nederlandse première: 15-2-2018
Groot-Brittannië, 2017, 60 min,
Als Bob de Bouwer zijn grootste klus aller tijden gaat doen, roept hij de hulp in van de Mega Machines. Hij heeft hun brute kracht nodig voor het bouwen van een dam en een stuwmeer. Maar zijn grote concurrent is jaloers.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Bob de Bouwer - Mega Machines (NL)
In 2014 veranderde Bob de Bouwer van een bol mannetje met kraalogen in de slanke, jonge verschijning die hij nu is. Veel fans van het eerste uur vinden daarom dat Bob Bob niet meer is.
Aanloop van Bob de Bouwer - Mega Machines (NL)
Regisseurs Colleen Morton, Scott Pleydell-Pearce en Stuart Evans hebben alle drie als regisseurs aan de Bob de Bouwer-tv-serie gewerkt.
BioscoopAgenda van Bob de Bouwer - Mega Machines (NL)

Bob de Bouwer - Mega Machines (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad.

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!