compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Bob de Bouwer - Mega Machines (NL)

**1/200
Waardering: 2.5/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Bob de Bouwer - Mega Machines (NL)

Voor alle leeftijden

actie, animatie, avontuur

Wil je Bob de Bouwer - Mega Machines (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Voor zijn allergrootste klus ooit heeft Bob de Bouwer de brute kracht van de enorme Mega Machines nodig. Hij gaat namelijk een dam bouwen die een steengroeve in een enorm stuwmeer verandert. Maar Bobs aartsrivaal Conrad probeert hem te dwarsbomen. Van de makers van de tv-serie.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad.

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!