compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Boer Peer

Boer Peer

****1/2
Waardering: 4.3/5

documentaire

Pitch van Boer Peer
Boer Peer filmstill
Boer Peer filmstill
Delen op facebook
Boer Peer
Nederlandse première: 24-9-2017
Nederland, 2017, 41 min,
Peer Smulders leeft als een kluizenaar in het ouderlijk huis, waar hij negentig jaar eerder werd geboren. Weer of geen weer zorgt hij voor zijn acht koeien, op een gaspitten kookt hij zijn eenvoudige dagelijkse kost, een echte keuterboer. De tweede wereldoorlog is een terugkerend thema in zijn leven.
trailer en bijzonderheden over Boer Peer
Documentairemaker Daan Jongbloed wist het vertrouwen te winnen en filmde Peer de laatste tien jaar van zijn leven met flinke tussenpozen als Peer zin had om Jongbloed te ontvangen.
Aanloop van Boer Peer
In 2013 studeerde Daan Jongbloed (1984) af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, als documentaire regisseur. Vanaf het begin van zijn studie tot 2017 werkte Jongbloed aan de documentaire Boer Peer.
BioscoopAgenda van Boer Peer

Boer Peer in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Boer Peer zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Regisseur Daan Jongbloed volgt de laatste 10 jaar van Boer Peer, een echte keuterboer die nog steeds leeft in het sterk vervallen ouderlijk huis. WOII heeft zijn leven danig verstoord.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen