compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 22-10 t/m 28-10
Film van de week!
MENU

Boer Peer

****1/2
Waardering: 4.3/5

Pitch van Boer Peer

Boer Peer filmstill

Boer Peer filmstill

Delen op facebook
Boer Peer
Nederlandse première: 24-9-2017
Nederland, 2017, 41 min,

Peer Smulders leeft als een kluizenaar in het ouderlijk huis, waar hij negentig jaar eerder werd geboren. Weer of geen weer zorgt hij voor zijn acht koeien, op een gaspitten kookt hij zijn eenvoudige dagelijkse kost, een echte keuterboer. De tweede wereldoorlog is een terugkerend thema in zijn leven.

Bekijk bij:

Cinemember

Boer Peer trailer en bijzonderheden

Documentairemaker Daan Jongbloed wist het vertrouwen te winnen en filmde Peer de laatste tien jaar van zijn leven met flinke tussenpozen als Peer zin had om Jongbloed te ontvangen.

Trailer van Boer PeerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Boer Peerhttps://i1.ytimg.com/vi/K3hxRhyU1zM/hqdefault.jpg2017-10-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In 2013 studeerde Daan Jongbloed (1984) af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, als documentaire regisseur. Vanaf het begin van zijn studie tot 2017 werkte Jongbloed aan de documentaire Boer Peer.

Boer Peer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Boer Peer in de bioscoop

Wil je Boer Peer zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Regisseur Daan Jongbloed volgt de laatste 10 jaar van Boer Peer, een echte keuterboer die nog steeds leeft in het sterk vervallen ouderlijk huis. WOII heeft zijn leven danig verstoord.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Van Osch Films

Cast & Regisseur

Nieuws over Boer Peer